BED AND BREAKFAST EINDHOVEN

  backupnext  

Vanaf € 73 (2 personen) Controleer HIER de beschikbaarheid.

 

Bed and breakfast Juliana in Eindhoven

In de Julianastraat, vlak bij het Wilhelminaplein, ligt ons herenhuis dat nog volledig in stijl is zoals het in de jaren 20 is gebouwd. We hebben twee luxe bed en breakfast kamers die sfeervol en volledig zijn ingericht. De kamers liggen beiden op de begane grond zodat ze ook voor de minder mobiele mens goed bereikbaar zijn.

Een kamer heeft een tweepersoons bed, en de andere kamer heeft twee eenpersoons bedden. Ze zijn met een knipoog naar het koninklijk huis gedecoreerd. U heeft een eigen badkamer met douche, vaste wastafel en WC. U heeft een televisie, dvd, draadloos internet, een terras en op uw kamer een zitje.

De ligging is zeer centraal en op korte loopafstand vindt u de horeca op het Wilhelminaplein, u kunt winkelen in de wijk De Bergen met veel originele winkels, en u kunt naar het Piazza winkelcentrum met de Heuvel galerie en de Bijenkorf. Ook kunt u makkelijk te voet naar het centraal station, het beursgebouw of het Philips stadion.

In de beoordelingen kunt u ondermeer lezen:

Leuke ambiance. Grote kamer. Fijn groot bed. Huiselijk ontbijt. Sympathieke gastheer. Dicht bij het centrum. Schoon. Keuken mag ook worden gebruikt. WC op de gang. We komen zeker terug. A royal treatment.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht